nl   eng   tr

Gezondheidsmeter Kinderen 2022

Meedoen aan het onderzoek

Is het verplicht om mee te doen?

Nee, maar de GGD stelt dat wel op prijs. Uw medewerking aan het onderzoek is erg belangrijk, of uw kind gezond is of niet. Daarnaast geldt hoe meer ouders/verzorgers de vragenlijst invullen, hoe betrouwbaarder de resultaten worden.

Tot wanneer kan ik meedoen?

Het onderzoek start woensdag 11 mei. Mensen die na de eerste uitnodiging nog niet hebben deelgenomen, ontvangen nog twee keer een herinnering. Meedoen kan tot en met zondag 10 juli.

Kan ik een papieren vragenlijst krijgen?

Ja, wanneer u de vragenlijst niet online invult, ontvangt u automatisch 2 weken na het versturen van de eerste brief een papieren vragenlijst.

Moet de vragenlijst worden ingevuld voor het kind dat genoemd wordt in de brief?

Ja, de vragenlijst moet ingevuld worden door de ouder/verzorger van het kind dat genoemd wordt in de brief. Dit kind is geselecteerd met een steekproef. Wanneer u niet in staat bent zelf of met hulp de vragenlijst in te vullen, kunt u uw kind hier afmelden voor het onderzoek.

Ik heb hulp nodig met invullen en heb niemand in mijn omgeving. Kan ik hulp krijgen bij het invullen?

Als u hulp nodig heeft met het invullen van de vragenlijst, kunt u dit telefonisch doorgeven. Bel met ons veldwerkbureau DESAN/Mediad 0800 - 0200 823 (gratis) of mail naar helpdesk@gezondheidsmeterrijnmond.nl. Zij zoeken met u naar een passende oplossing.

Wanneer krijg ik bericht over de verloting van de VVV-cadeaukaarten?

Onder invullers van de vragenlijst worden 50 VVV-cadeaukaarten van €50,- verloot. Wanneer u de vragenlijst online invult, ziet u direct of u een VVV-cadeaukaart heeft gewonnen. Wanneer u de vragenlijst op papier invult, ontvangt u begin augustus 2022 persoonlijk bericht als u een cadeaukaart gewonnen heeft. De kaart wordt dan met de post toegestuurd.